267318471653147
 
ik.jpg

Het verhaal van Lily-Rose flowers & more

Al van kind af had ik een passie voor bloemen, ruiken, voelen en genieten! Toen mijn mama als hobby met bloemschikken begon vond ik het altijd erg leuk om ook een creatie te maken. Jaren gingen voorbij en deed ik eigenlijk niets meer met mijn liefde voor bloemen.

 

Tot ik in het voorjaar 2020 (jaja tijdens de corona uitbraak)  aan de slag ging met bloemen planten. In de zomer kon ik genieten van mijn zelf geplante Dahlia's. Knippen, en in een vaasje steken, de week erop opnieuw! 

En toen besliste ik om me in te schrijven voor een opleiding in avondonderwijs om florist te worden. Mijn eerste schooljaar bracht ik tot een goed eind, en nu ben ik van gestart gegaan met mijn 2de en laatste jaar. Hopelijk heb ik eind Juni, mijn diploma op zak!

Eigenlijk droom ik van een eigen bloemenwinkeltje, een babbeltje met de mensen. Maar die investering en de sprong is té groot. Mei 2021, deed ik al een kleine sprong en kon je me in de pop-up store vinden in Blauberg dorp. Bedankt voor jullie grote opkomst en jullie lieve woorden!

Ondertussen heb ik mijn atelier gevestigd in het voormalige café van mijn mama. Dit is maar 3 straten verder van me thuis, maar wel in Averbode gelegen. Hier kon je ook langs komen in mijn pop-up om allerheiligenstukken te bestellen. En sinds oktober '21 ben ik hier ook van start gegaan met workshops bloemschikken. 

Stilaan krijgt mijn droom meer en meer vorm...

Volg ons op social media om op de hoogte te blijven van wijzigingen in ons assortiment, komende workshops of een geplande pop-up.

Misschien mag ik jou in de toekomst blij maken met een boeketje?

Fleurige groetjes 

Dorien Devos 

Lily-Rose flowers & more